De regulă trimitem flori în special cu ocazii fericite și frumoase, când sărbătorim un moment special sau când vrem să facem o surpriză cuiva, însă nu ar trebui să ignorăm deloc puterea florilor de a ne ”scoate” din situații mai delicate. Mai ales acele situații delicate pe care noi singuri le-am creat, neglijând ceva sau pe cineva.

Am identificat și noi 5 astfel de momente pe care le poți salva cu ajutorul florilor. Iată când și ce flori să trimiți dacă ești în încurcătură.

  1. Ai uitat de ziua de naștere sau aniversarea cuiva

Ooops... dar, ce să vezi, se mai întâmplă. Nu-i însă timpul pierdut fiindcă te poți revanșa cu un buchet de flori special. Comandă un buchet cu florile preferate ale sărbătoritului, dar care să aibă în componență și lalele albe sau zambile mov. Aceste flori simbolizează cel mai bine scuzele pe care trebuie să le transmți într-o astfel de situație.

Buchet cu zambile mov

  1. Ai uitat de aniversarea căsniciei sau relației

E unul din momentele speciale pentru femei, dar pe care bărbații le uită adesea. Dacă ți se întâmplă așa ceva, atunci trebuie să faci un gest simbolic măreț. Soluția? Un buchet din cei mai frumoși trandafiri roșii, simbolul iubirii. La fel de potrivite sunt și buchetele mixte cu trandafiri roșii, albi, roz sau orhidei.

Buchet cu trandafiri roz si rosii


  1. Ți-ai încălcat o promisiune

Doar dacă nu e ceva foarte grav, poți salva și o astfel de situație cu flori. Ai ajuns târziu și nu mai puteți merge la evenimentul la care dorea sau nu mai puteți pleca în weekend? O mică atenție nu strică. În special o atenție florală. Un buchet jucăuș și vesel cu crizanteme, trandafiri și alstroemeria e numai bun. Mai ales că alstroemeria semnifică, printre altele, și depășirea micilor obstacole zilnice ale vieții.

Buchet cu alstroemeria

  1. Nu poți fi alături de cineva drag într-un moment important

Fie că ai programat altceva în același timp, fie că intervine ceva de ultim moment, dacă nu poți fi acolo fizic, asta nu înseamnă că nu trebuie să fii acolo deloc. Ce poți să faci? Să trimiți un buchet, un aranjament sau chiar un coș gourmet. Astfel vei demonstra că deși nu poți fi acolo, totuși ți-ai dori. Un buchet cu garoafe dungate spune cel mai bine îmi pare rău că nu am putut fi acolo, dar mi-aș fi dorit.

Buchet cu garoafe


  1. După o ceartă minoră

Așa cum după ploaie vine soarele, așa și după o ceartă trebuie să vină un moment de bucurie. Tu poți să aduci cuiva acest moment, trimițându-i un buchet de flori. Din fericire, am găsit și florile potrivite pentru asta: narcisele, simbolul noilor începuturi.

Buchet cu narcise