Pentru acele momente când ți-e dor, pentru a învinge depărtările și pentru a-ți exprima sentimentele oricând și oriunde ai nevoie de un ajutor, un mesager al gândurilor și emoțiilor tale. O florărie online poate fi partenerul tău care îți duce mai departe mesajele sub forma florilor, cel mai elegant cadou pe care îl poți oferi.

Să le faci surprize celor dragi este un lucru foarte important, pe care nu îl poți lăsa pe seama oricui, astfel că partenerul de surprize florale trebuie ales cu mare grijă.

Iată 5 aspecte pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când alegi o florărie online, astfel încât surpriza ta florală să fie dusă la capăt cu atenție și să se transforme într-o amintire pe viață.

1. Experiența
O florărie online cu ani de experiență în spate îți oferă o garanție în plus atunci când apelezi la un astfel de serviciu. Experiența înseamnă adesea cunoștințe, parteneri de lungă durată și seriozitate, lucruri importante atunci când vrei să livrezi flori online.

2. Prețurile
Prețul este foarte important în orice alegere pe care o faci. De aceea, dacă ai mai multe opțiuni e bine să compari prețurile astfel încât să faci alegerea corectă. Un preț foarte mare nu îți garantează calitatea sau serviciile excelente, cum și un preț mai mic poate fi înselător. Cel mai sigur este să alegi un preț care reflectă cererea și tendințele pieței.

3. Review-uri / Testimoniale
Vezi ce spun ceilalți clienți! Ei sunt o sursă de încredere care deja au folosit serviciile florăriei și au o părere întemeiată.


4. Transparența
Cât de complete sunt informațiile legate de plată, termen de livrare, prețuri? Aceste informații ar trebui să le găsești ușor și să îți fie oferite foarte clar. Posibilitatea unei comunicări directe cu personalul florăriei, dar și primirea pozei cu buchetul de flori înainte de livrare sunt plusuri.

5. Rețeaua de parteneri
Nu în ultimul rând, o garanție esențială este și rețeaua de parteneri cu care florăria colaborează. De exemplu, Roflora este reprezentant pentru România a Teleflor Internațional, un partener de încredere ce activează din 1947 la nivel internațional.