Uneori e mai palpitant să faci lucrurile pe ultima sută de metri. Spontaneitatea poate fi o carte câștigătoare, iar inspirația de ultim moment te poate conduce către alegerile potrivite. Mai sunt două zile până la Sfinții Mihail și Gavril, iar dacă te afli pe ultima sută de metri cu alegerea unui cadou, atunci ai nevoie de aceste 5 idei simple și ușor de pus în practică pentru a face o surpriză pe măsură.

1. Flori - nu sunt deloc un cadou standard dacă alegi florile în funcție de preferințele și personalitatea persoanei căreia i le dăruiești și, bineînțeles, în funcție de relația pe care o ai cu aceasta. Opțiuni sunt cât cuprinde, iar de vrei să te implici și mai mult poți crea propriul buchet alegând varianta buchetul florarului.

2. Coșuri și aranjamente florale - un cadou simplu, dar suficient de sofisticat pentru a reprezenta o idee de cadou minunată. Dacă știi că sărbătoriții tăi sunt iubitori de natură, atunci un coș sau un aranjament floral e ceea ce îți trebuie pentru a face o surpriză plăcută.

3. Un coș gourmet - flori, fructe, brânzeturi, ciocolată și băuturi alese, aranjate cu dichis într-un coș de savoare. Cu un astfel de cadou, vei impresiona complet, de la prima impresie, la ultima bucățică savurată. Un coș gourmet e cea mai de bun gust alegere pe care o poți face, la propriu și la figurat.

cos gourmet

4. O plantă - pentru că plantele sunt frumoase, sunt rezistente, semnifică viață, renaștere și armonie și ce gânduri mai frumoase poți să transmiți cuiva într-o zi așa specială ca ziua numelui?

planta

5. Fiindcă marile surprize sunt alcătuite din mici atenții și gesturi, ai grijă să alături oricărui cadou un mesaj sincer și din inimă.  Acesta e cel mai frumos mod de a personaliza un cadou, cuvintele frumoase. Câteva idei găsiți și aici.

La mulți ani tuturor celor ce poartă numele sfinților Mihail și Gavril!