Natura nu încetează să ne surprindă. Dacă nu era de ajuns bogăția cromatică a florilor de care ne bucurăm la tot pasul, află că am descoperit că există câteva lucruri chiar și mai neașteptate de atât. Este vorba de flori pe care le cunoști, pe care cu siguranță le-ai dăruit și le-ai primit deja, însă nu bănuiai că le-ai putea găsi și în alte culori decât cele obișnuite.

Nu mai zăbovim cu explicațiile și trecem direct la imagini, care sunt mai grăitoare decât orice.

Crizanteme verzi

Dacă vrei să aduci un plus de prospețime și unicitate unui buchet, să știi că ai o variantă în plus la dispoziție, pe lângă verdeața obișnuită. Crizantemele verzi sunt de-a dreptul deosebite și creează un echilibru perfect în buchetele de flori multicolore.

Aranjament cu crizanteme verzi Aranjament cu crizanteme albe si verzi

Trandafiri albaștri și verzi

Despre trandafirii albaștri am mai vorbit și știm că nu există în această culoare, în mod natural, ci sunt creați în laborator. Cu toate acestea, tot nu puteau lipsi de pe lista noastră. În schimb, trandafirii verzi cresc în grădini, într-o nuanță delicată de ”verde crud” care parcă te-ndeamnă să-i culegi și să-ți decorezi casa cu buchete cât mai bogate.

Trandafiri albastri Trandafir verde

                                                                                                                       Sursă foto

Ranunculus mov

Nobil, regal, distins, așa arată ranunculus mov. Nu-i de mirare că e o culoare mai puțin obșinuită, căci face diferența într-un mare fel. Îl recomandăm la evenimentele puțin mai sofisticare sau atunci când vrei să te simți de-a dreptul special.

Ranunculus mov

Sursă foto

Lalele verzi

Nu doar trandafirii pot fi verzi, ci și lalele, iar efectul e la fel de surprinzător.

Lalea verde

Poinsettia albă

Poinsettia sau Steaua Crăciunului e foarte populară în perioada sărbătorilor de iarnă. Știm că ne-am obișnuit să o vedem cel mai des în culoarea roșie, dar există și în nuanțe de alb și crem, un simbol perfect prin care putem reprezenta iarna.

Poinsettia alba