Dantelate și cu forma lor zâmbitoare care face privirile să se îndrăgostească, garoafele sunt florile lunii ianuarie.

Fiindcă sunt atât de variat colorate, au semnificații care ascund multe multe mesaje și se integrează atât de ușor în buchetele mixte, am decis că garoafele sunt potrivite pentru mult mai multe ocazii decât aniversările din luna ianuarie.

Am și găsit câteva buchete care pot bucura oricând inimile sărbătoriților lunii și, mai mult de atât, pot fi mesagerii gândurilor și sentimentelor frumoase în multe alte contexte: celebrarea dragostei, a prieteniei și a tot ceea ce pot însemna persoanele dragi din viața ta pentru tine.

Uite-așa scoatem la iveală 5 buchete cu garoafe care fac frumosul să capete formă și care vor bucura negreșit pe oricine le primește.

Ambiance Deluxe – sau armonia culorilor înlănțuite într-o declarație de iubire, indiferent de forma ei: pasională, amicală, respectuoasă, admirativă, festivă. Și cu asta v-am oferit toate ocaziile în care acest buchet poate fi cea mai bună idee de cadou.

Buchet cu garoafe rosii

Summer Holiday – acel buchet care-ți face inima să se simtă într-o continuă vacanță de vară, în care alstroemeria sunt razele soarelui, crizantemele sunt valurile mării, iar garoafele de un roz delicat sunt zilele parcă nesfârșite de entuziasm. A se încerca senzația pe care o oferă acest buchet măcar o dată!

Buchet cu garoafe si garofite

Rainbow – un curcubeu de culoare și mireasmă florală e exact acel răsfăț care transformă o zi dintr-una obișnuită într-una de poveste. Dăruiește-l cuiva drag și va fi ca și cum tu ai scris o pagină din povestea sa de viață.

Buchet cu garoafe roz

Wonderful Day – căci doar așa se poate numi o zi în care ai dăruit acest buchet minunat cu garoafe și ai adus un zâmbet care va rămâne mereu întipărit pe chipul cuiva.

Buchet cu garoafe verzi

Country Bunch – un mănunchi de dragoste autentică, în care se regăsesc toate sentimentele tale frumoase pentru o ființă dragă: mamă, bunică, mătușă, prietenă. Acest buchet îi va împărtăși pe deplin bucuria de a o avea în viața ta.

Buchet cu garoafe rosii