Anul acesta, de Crăciun te provocăm să alegi un cadou unic și original, acel cadou care să-i lase pe toți cu gura căscată. Și fiindcă la flori ne pricepem cel mai bine, ți-am pregătit câteva aranjamente florale cu adevărat inedite. Chiar dacă sunt de sezon, vă promitem că nu seamănă cu nimic din ce v-ați obișnuit deja, așa că va fi o surpriză pentru oricine decideți să uimiți anul acesta. Vestea și mai bună este că aveți de unde alege, indiferent cine e destinatarul surprizelor voastre florale: rude, cunoștințe, prieteni, suflete pereche sau iubiri secrete.

Iubirea pură și adevărată, precum și aprecierile sincere pe care le nutrești pentru cineva trebuie exprimate cu eleganță și rafinament, precum acest aranjament din crini, trandafiri și garoafe albe, accesorizat cu verdeață de sezon și decor argintiu.

Fulg de nea

fulg de nea

Voie-bună, asta vrei să împrăștii în jur, așa că am creat acest aranjament de Crăciun din alstroemeria și conuri de brad atent îmbinate într-un aranjament rotund, perfect pentru o persoană dragă inimii tale.

Voie-bună

voie-buna

Mergeți la colindat? Ce ziceți de un colind floral? Flori proaspete în nuanțe de roșu și alb, cetină de brad și panglică de Crăciun sau simplu, cel mai frumos colind.

Colind Floral

colind floral

Din povestea ta de Crăciun nu pot lipsi cei care sunt departe, așa că fii mai aproape de ei, dăruindu-le un buchet spectaculos: trandafiri și garoafe roșii, verdeață și globuri argintii.

Poveste de Crăciun

poveste de craciun

Un aranjament strălucitor din trandafiri albi, globulețe de Crăciun și crenguțe de brad care recrează exact acea atmosferă de basm după care tânjim toți în perioada aceasta.

Crăiasa Zăpezii

craiasa zapezii