Știm că nu tot timpul ne putem petrece zilele de naștere, sărbătorile, aniversările și alte momente frumoase alături de cei dragi. Din fericire, putem compensa cu gânduri, emoții și sentimente frumoase. Și, din fericire, există o cale de a le transmite catre cei dragi în cel mai frumos și elegant mod: florile.

Poate pare surprinzător, dar să trimiți flori la cei dragi, oriunde s-ar afla aceștia, la distanță de o oră, o țară sau un continent, este chiar foarte simplu. Este simplu pentru noi, echipa Roflora, și noi facem să fie simplu și pentru tine.

Dacă luăm dorința ta de a aduce zâmbetul pe buze cuiva la care ții și priceperea noastră de a trimite flori oriunde în lume, în doar 4 ore, obții surpriza perfectă. Simplu și de efect! Atât de simplu, încât tu nu trebuie decât să alegi buchetul preferat de pe site, să-l adaugi în coșul de cumpărături și să urmezi pașii pentru a finaliza comanda. În doar câteva ore, buchetul de flori preferat va ajunge la destinație, livrat direct de un partener Roflora. Desigur, dacă ai nevoie de ajutor sau de un sfat, ne poți suna sau scrie un e-mail. Răspundem repede!

Tot pentru a te ajuta să trimiți flori cât mai repede și ușor, am creat pe site secțiunea Livrări Internaționale. De aici poți selecta țara în care vrei să livrezi, tipul de flori dorite, în 3 variante, basic, preferat și elegant, și poți să afli prețul estimativ al livrării.

Așa că da, e o mare fericire să poți fi alături de cei la care ții chiar și de la depărtare, să poți fi aproape de ei în momentele importante, să le poți împărtăși trăirile oricând. În orice buchet de flori livrat stau toate acestea.