Să dăruiești și să primești flori este o experiență atât de minunată încât orice are sens, chiar și faptul că un buchet de flori capătă o semnificație atât de profundă încât nu se vede doar cu ochii, ci se simte cu toate simțurile.

Căci acesta-i scopul unui cadou simplu, dar sincer, oferit din toată inima, iar florile se încadrează de minune în această categorie. E de ajuns să ții în mână un buchet de flori primit de la o persoană dragă și ți se activează toate simțurile.

Poți să auzi sunetul florilor crescând, adiind ușor în bătaia vântului, înflorind și deschizându-se în razele soarelui, contopindu-se într-un buchet special creat pentru tine.

Iar să simți parfumul culorilor, e de-a dreptul unic. E de ajuns să privești la un buchet de trandafiri roșii și poți să juri că simți aroma dragostei, învăluindu-te puternic. La fel cum un coș cu trandafiri și crizanteme galbene te duce direct pe tărâmul veseliei, cu toate simțurile: e ca și cum ai mirosi o zi de vară însorită, cu căldura ei puternică, dar blândă;  e ca și cum ți s-ar face pielea de găină în momentul în care razele soarelui ating adierea vântului; e ca și cum ai păși pe pământul cald, sub un cer senin. Uneori, e toate aceste lucruri deodată.

Un cadou floral este cu atât mai bine venit și frumos, cu cât ne pune simțurile în mișcare și ne face să simțim toate aceste lucruri.

Pentru cadouri minunate care se transformă în experiențe speciale, recomandăm întotdeauna florile, dăruite și primite, cum altfel, decât cu cel mai mare entuziasm.