Pasiunea noastră de a contura momente desăvârșite și dorința oamenilor de a transmite sentimente și gânduri frumoase prin intermediul florilor ne determina întotdeaună să dăm viață buchetelor, adunând în fiecare mănunchi de flori toată vibrația naturii și a oamenilor.


Iar cum primăvara este o resursă nesfârșită de inspirație, la Roflora au și înflorit buchete cochete în sunete și culori de primăvară.


De la soare ne-am inspirat și am creat un buchet viu și plin de culoare, care va încălzi negreșit inimile. Trandafirii și gerbera ni se înfățișează în nuanțele unui soare la răsărit și la apus, anunțând clipe de bucurie sinceră cum numai frumosul naturii știe să provoace.

Buchet cu trandafiri si gerbera


Sunetele melodioase ale păsărilor care ne cântă primăvara au luat forma trandafirilor, crinilor și crizantemelor din acest buchet armonios și plăcut ca o atingere delicată. E un mod perfect de a reda sensibilitatea, trăită prin atingere și simțită prin emoție.

Buchet flori mixte


Verdele naturii însuflețite ca în zilele de primăvară l-am portretizat într-un buchet ce s-a transformat într-o celebrare a vieții. Alături de trandafirii portocalii și gerbera roz, buchetul Viva la Vida este o odă a micilor bucurii zilnice din care este alcătuită viața.

buchet cu gerbera, crizanteme, trandafiri


Toate acestea adunate se ascund în zâmbetul celor pe care împreună îi surprindem cu flori. Și în acest buchet deosebit care îndeamnă la exprimarea bucuriei printr-un zâmbet sincer și adevărat. Zâmbește pentru mine este modul perfect de a transforma o zi obișnuită într-una plină de culoare și energie pozitivă.

Buchet multicolor
Buchetele cochete de la Roflora vor să fie mesagerii sentimentelor tale. Lasă-te cucerit de farmecul lor și cucerește la rându-ți pe cineva drag!