Povestea celor 101 trandafiriSăptămâna aceasta, ieri mai exact, am fost complicii unei surprize de care o să ne aducem aminte mult timp de-acum încolo, așa că trebuie să împărtășim și cu voi povestea celor 101 trandafiri. Imaginați-vă un buchet de 101 trandafiri, cel mai frumos din câte există fiindcă e colorat de culoarea iubirii, parfumat cu aroma fericirii și delicat ca fiorul dragostei. Sună poetic, așa-i, dar când privești la un astfel de buchet nici nu ai putea să te simți altfel.

Acum, dincolo de surpriza mare (buchetul a fost însoțit de șampanie, tort, ciocolată, tot tacâmul), ne-a impresionat atenția cu care clientul nostru a gândit fiecare detaliu, de la aranjarea buchetului, până la livrare. Asta înseamnă să-ți dorești cu adevărat să surprinzi pe cineva, asta înseamnă să dăruiești din inimă, asta înseamnă să iubești sincer.

Noi v-am mai spune multe, dar mai bine lăsăm imaginile să vorbească de la sine și veți vedea că nu exagerăm deloc când spunem că aceasta e cea mai frumoasă surpriză pe care am făcut-o în ultima vreme.