De Dragobete, iubim și sărbătorim în stil românesc. Asta înseamnă că un lucru sigur nu trebuie să lipsească. Da, exact, e vorba despre flori.

Să îți spunem cum era pe vremuri. Ziua de Dragobete era un mare motiv de sărbătoare, în special pentru flăcăii și fetele tinere, în căutarea iubirii. Îmbrăcați în straiele bune, tinerii mergeau prin pădure în căutarea florilor de sezon și a plantelor, pe care le foloseau în diferite descântece pentru dragoste sau ritualuri ale iubirii. Prin unele locuri, încă mai rămâne un obicei folosit la toate sărbătorile mari.

Carevasăzică, e adevărat că florile au fost dintotdeauna un simbol al iubirii. Și uite cum se dădeau peste cap îndrăgostiții de odinioară pentru a-și exprima dragostea. Să cutreieri pădurea pentru a găsi floricele pentru aleasa inimii. Cine-ar mai face așa ceva în ziua de azi?

Noi îți propunem așa. În cinstea sărbătorii acestea tradiționale, în cinstea iubirii, în cinstea amintirilor frumoase, dăruiește și tu flori persoanei iubite. Nici măcar nu va trebui să cauți prin păduri sau să le culegi cu mâna ta, nici măcar nu va trebui să mergi să le cumperi personal, poți doar să dai un telefon sau un e-mail la o florărie online și voila, ai găsit florile perfecte.

În cinstea unei iubiri cu iz tradițional, în cinstea dragostei în stil românesc, ți-am pregătit și câteva buchete speciale. Așa că florile dragostei așteaptă să fie dăruite.

buchet cu flori de sezon pentru Dragobete  Buchet cu mathiola, hortensia. trandafiri pentru Dragobete

Cos cu lalele și gerbera pentru Dragobete  Buchet din gerbera si trandafiri pentru Dragobete