Ne știți, misiunea noastră nu este doar să livrăm flori, ci să transformăm fiecare livrare într-o bucurie neașteptată, să-i facem pe oameni să-și dorească să facă cât mai multe surprize și să arătăm că florile sunt un dar neprețuit. Așa că, atunci când suntem întrebați cu ce ne ocupăm, ne place să spunem că împărțim bucurie. Asta surprindem de fiecare dată când oferim un dar floral, bucurie. Cei care dăruiesc au inima plină de bucurie fiindcă reușesc să aducă zâmbete pe chipurile celor dragi, cei care primesc sunt bucuroși că cineva se gândește la ei și îi iubește, iar pe lângă ei, ne bucurăm și noi că îi putem ajuta pe oameni să creeze amintiri atât de frumoase, încât nu vor fi uitate.

Ne place să ticluim mici scenarii cu clienții noștri, astfel încât destinatarii surprizelor să nu bănuiască o clipă ce li se pregătește, iar surpriza să fie maximă. Dacă ați ști de câte ori emoția a fost atât de mare încât s-a lăsat cu lacrimi de fericire sau de câte ori am primit și noi o îmbrățișare în semn de mulțumire! Nu asta înseamnă oare să împarți bucurie?

Așa se face că anul acesta am avut mult de muncă și am cutreierat prin toată lumea în misiunea noastră de a împărți bucurie. Și nu exagerăm deloc când spunem că am mers prin toată lumea, căci am ajuns din SUA, până în Africa! Am adus bucurie în casele celor dragi vouă, am fost mesagerii gândurilor bune pentru un partener de afaceri livrând aranjamente speciale din colecția noastră corporate, am dus în dar și colinde florale de Crăciun, ba chiar le-am făcut surprize și celor mai îndrăgite vedete din România. De 8 martie, le-am răsfățat pe Andra, Antonia, Inna, Andreea Bălan, Andreea Bănică, Ruby și alte dragi cântărețe cu o surpriză florală, în complicitate cu PRO FM.

Iar acum la final de an, strângem toată energia, pentru ca anul viitor să împărțim și mai multă bucurie.