Zilele de naștere și aniversările de ziua numelui sunt ocaziile cele mai populare în care se dăruiesc flori. Că e vorba despre femei sau bărbați, persoane sofisticate sau care apreciază simplitatea, colegi sau prieteni, rude sau iubiți, florile vor fi întotdeauna o alegere bună. Dar, dacă vrei să faci chiar cea mai bună alegere, atunci un plus de atenție la detalii nu strică.

Deși ambele ocazii sunt un prilej de bucurie și motive de fericire, atât pentru sărbătoriți, cât și pentru cei care sărbătoresc, câteva diferențe totuși există.

Ziua de naștere e un moment mai special pentru fiecare sărbătorit, chiar unic, un moment al împlinirilor și al trăirilor puternice și sincere. De aceea, alegerea buchetului de flori potrivit necesită ceva mai multă atenție. Acum e momentul să investești ceva mai mult în florile pe care le dăruiești și să ții cont de gusturile sărbătoritului, preferințele în materie de culori, flori, combinații diverse. De asemenea, poți alege florile luând ca reper luna nașterii sau zodia. Vei avea câteva indicii în plus pentru a face alegerea potrivită. Buchetele cu trandafiri sunt un punct de plecare. Acestora li se pot adăuga crini, crizanteme, minirosa, hortensia, alstroemeria, verdeață.

Buchet pentru ziua de nastere

Pentru onomastică sunt perfecte florile de sezon, buchetele vesele în ton cu atmosfera din jur. Cu atât mai mult dacă nu știi exact gusturile sărbătoritului, buchetele cu flori de sezon sunt o alegere sigură. Desigur, trandafirii sunt nelipsiți și merg de minune și în acest context.

Buchet pentru ziua onomastica

Pentru a fi mai ușor de ales, ți-am pregătit două categorii cu buchete pentru aniversare și pentru ziua de naștere. Opțiunile sunt diverse, ție nu-ți rămâne decât să faci surprize florale!