Florile nu se demodează niciodată și nu doar atât, o urare florală nu se uită prea ușor. Poate te-ntrebi cum, doar florile sunt printre cele mai populare cadouri. La Roflora, am descoperit de mult secretul urărilor florale speciale. Aici, florile sunt dorințe, gânduri, sentimente, emoții, visuri, speranțe, fiecare în parte și toate împreună. Imaginează-ți că nu dăruiești doar un buchet de flori, ci un mănunchi de sentimente. Crede-ne, așa ceva nu se uită prea ușor!

Cum e posibil? Simplu, știm să creăm și să spunem povești. De fapt, nu e chiar atât de simplu, dar pasiunea cu care ducem la bun sfârșit fiecare livrare face ca orice obstacol să fie doar o provocare pe care o acceptăm cu bucurie.

Cum funcționează? Se ia creativitatea fiecărui client, se adaugă un strop, doi, trei, cât e nevoie, din creativitatea noastră și sigur sigur rezultă o idee unică de a face o surpriză florală. Dacă un client ne spune că vrea să livrăm florile la birou, apoi la birou ne ducem. Dacă un client vrea să născocim o poveste pentru a ascunde adevăratul ”obiect al livrării” și a surprinde pe deplin destinatarul, găsim resurse. Dacă ați ști ce satisfacție e să vezi un zâmbet sincer și cald atunci când cineva primește un buchet, dar se aștepta la un colet oarecare! În fine, flori, cuvinte, scenarii deosebite le avem pe toate la îndemână ori de câte ori este nevoie.

Flori Sfantul Gheorghe

Dacă de Sfântul Gheorghe îți lipsea inspirația pentru a alege cadoul perfect, te îndemnăm să dăruiești flori. Un cadou atât de simplu și natural, dar dăruit într-un mod aparte și original! Poate sărbătoriții vor uita, într-un final, că le-ai oferit trandafiri, crini sau lalele, dar nu vor uita cum s-au simțit în momentul în care au primit buchetul de la tine și au citit cuvinte spuse din suflet, așternute cu eleganță pe hârtie. Și cel mai important, nu vor uita că în această zi specială, te-ai gândit la ei, chiar dacă poate ești departe.

O poveste pe care, de 15 ani, o învățăm cu fiecare ocazie.