O fi de la energia necontenită pe care ne-o dă fiecare zi de vară care începe cu soarele sus pe cer.

O fi de la frumusețea florilor care nu încetează să ne surprindă chiar și după mai bine de 15 ani de activitate.

O fi de la atâta culoare care ne înconjoară cât vezi cu ochii.

O fi de la dorința neîncetată de a împrăștia bucurie în stânga și-n dreapta, în România și peste mări și țări.

O fi de la mintea plină de gânduri frumoase și de la inima alintată cu emoții pozitive.

Sau poate e de la voi, voi cei care folosiți florile pentru a vă exprima sentimentele, pentru a aduce mici bucurii, dar de durată, celor din viața voastră, voi care cunoașteți valoarea unui cadou făcut din suflet.

Indiferent care e motivul, noi avem foarte multă inspirație vara aceasta, atât de multă încât am pregătit (da, iar) alte buchete cu flori de vară, care acum sunt disponibile pe site-ul nostru și pe care le puteți comanda pentru voi sau cineva drag.

În atenția voastră, iată noile buchete!

PLOAIE DE RAZE

Ploaie de raze, ploaie de culoare, ploaie de zambete, ploaie de energie buna. Asta-i ploaia care ne place si-am vrea-o in fiecare zi! Iata c-am si descoperit-o in acest buchet molipsitor de voios, care te va incarca cu veselie. Functioneaza pe ploaie, pe soare, pe cer senin sau innorat. Tu nu trebuie decat sa te bucuri de el sau sa faci altcuiva o bucurie, daruindu-l.
 

Ploaie de Raze - aranjament trandafiri si crini galbeni

CU AROMĂ DE IUBIRE

Fiindca asa trebuie traita fiecare zi, cu zambetul pe buze, cu gandul la ce iubesti si cu o subtila, dar evidenta aroma de iubire. Ai acest buchet fermecator din trandafiri albi si crini de un roz delicat pentru a-i reaminti ca iubirea voastra este nemarginita, oricand, chiar si intr-o zi oarecare.

Cu aroma de iubire - trandafiri albi, crini roz

SOARELE TĂU

E ceva ce nu ai, ci esti. E ceva ce nu stii, ci traiesti. Exact, e vorba de acele lucruri intangibile, de care te bucuri doar pentru ca le simti si i-ai facut si pe altii sa le simta. Acest buchet e dovada perfecta. E ca si cum te-ai bucura de propriul tau soare care-ti incalzeste inima, pe a ta sau pe a cuiva drag.

Soarele Tau - floarea-soarelui si alstroemeria

VIVA LA VIDA

Buchetul acesta colorat si atat de vibrant parca iti canta, te invita la dans si iti da un chef fantastic de viata, incat sa te faca sa spui: VIVA LA VIDA! Asa-i, traiasca viata, traiasca zilele lungi de vara, traiasca natura colorata, traiasca florile frumoase!
 

Viva la Vida - gerbera si trandafiri portocalii

POEZIE FLORALĂ

Un cadou desavarsit in care se imbina melodios culorile pastelate, aromele delicate, linistea senina si energia deplina. E timpul sa faci o surpriza placuta unei persoane dragi: mama, sora, matusa, iubita, fosta diriginta. Nu-i nevoie sa te pricepi la cuvinte, caci ai aceasta poezie florala.

Poezie Florala - buchet flori mixte