Cu vara pur și simplu nu te poți pune! E un anotimp încărcat de energie, diversitate, bogăție de opțiuni și un chef nestăvilit de viață și descoperire. Câte un pic din toate acestea vine de la florile de vară care ne răsfață toate simțurile.

Dovada? În 15 ani de când livrăm flori în toată lumea, nu a fost dată în care să nu reușim să adunăm zâmbete calde și emoții sincere. Și asta doar cu ajutorul florilor. Normal că vara asta ne-am propus să facem același lucru. Deci, să vorbim despre florile de vară!

Care sunt florile de vară?

Vara ne răsfățăm în miros de floarea-soarelui, trandafiri, lavandă, gladiole și crini. Bineînțeles, opțiunile nu ni se termină aici, fiindcă vara avem de toate, însă acestea sunt cele mai reprezentative flori de sezon.

 Floarea-soarelui

Flori de vară în funcție de luna nașterii

Pe sărbătoriții noștri care-și aniversează ziua de naștere în vară, îi putem răsfăța cu flori în funcție de luna nașterii, astfel: trandafiri pentru cei născuți în luna iunie, delphinium pentru cei născuți în iulie și gladiole pentru sărbătoriții din luna august.

Și asta nu e tot. Poți alege flori pentru sărbătoriți și în funcție de zodia în care sunt născuți. Dacă-i vorba pe-așa, iată ce opțiuni ai:

Gemeni - trandafiri, azalee, orhidee, crizanteme 

Rac - crini, magnolie, iriși 

Leu - floarea-soarelui, trandafiri

Fecioară - margarete, crizanteme, narcise 

 

Flori de vară în buchete

Nu vă mai spunem decât atât ... sau mai bine vă arătăm cum puteți combina florile de vară în buchete spectaculoase.

Buchet lavanda   Buchet cu crini si trandafiri