Florile și vorbele dulci vor fi întotdeauna o cale sigură către inima cuiva. Împreună, sunt și mai puternice. Alături de florile frumoase cu care te surprindem mereu, astăzi ți-am pregătit și câteva mesaje de dragoste pentru ca toate sentimentele tale să prindă formă prin mesaje florale de dragoste.

  1. Un singur surâs de-al tău și e de ajuns să mă facă să mă gândesc toată ziua la tine, o singură atingere și e de ajuns să-mi umple inima de bucurie, un singur sărut și e de-ajuns să mă facă să nu-mi mai doresc altceva, un singur Te iubesc și e de ajuns să mă facă pe veci a ta/al tău.

  2. Să simți că un minut e deopotrivă o eternitate și o clipă, să simți că un sărut e și o binecuvântare, și o pierzanie, să simți că o îmbrățisare e un loc în rai, dar și o închisoare, asta înseamnă să iubești.

  3. Dragostea mea pentru tine e ca o împlinire a tuturor viselor, a tuturor dorințelor, a tot ceea ce mi-am dorit vreodată de la viață. Te iubesc nespus!

  4. Ca o aromă de cafea dimineața, ca o ploaie răcoroasă într-o zi toridă, ca primele raze ale soarelui primăvara, ca un cer cu stele pe care nu te mai saturi să-l privești, așa de neprețuită e și dragostea ta.

  5. Așa cum soarele răsare în fiecare dimineață, așa și eu te voi iubi mereu.

  6. Pentru dragostea noastră pasională, un trandafir roșu; pentru iubirea ta sinceră, un trandafir alb; pentru inima ta plină de căldură, un trandafir galben; pentru zâmbetul tău jucăuș, un trandafir roz; pentru că ești cea mai frumoasă ființă, toate florile din lume!

  7. Fără cafeaua de dimineață aș fi morocănoasă, fără muzica mea preferată aș fi apatică, fără pantofii cu toc aș fi neîncrezătoare, dar fără tine... fără tine nu aș fi eu. Te iubesc!

  8. În ziua în care mi-ai spus că mă iubești, am simțit pentru prima dată că viața are sens și că eu mi-am găsit rostul: să te iubesc înapoi, înzecit. Recunosc, am dat greș. Te iubesc mult mai mult de atât și e cel mai frumos eșec.

  9. Ce zici, mă ții strâns de mână până la sfârșitul vieții?

  10. În momentul în care ai intrat în viața mea, inima mea ți-a șoptit: rămâi cu mine. Acum știu că și tu ai auzit-o! Pentru o lungă viață împreună, iubita mea/iubitul meu!