Acum că am ajuns în acest moment de sărbătoare, nu le pregătim celor dragi doar cadouri și daruri multe, ci avem pentru ei și cele mai frumoase gânduri ale noastre. Știm că uneori e greu să exprimi în cuvinte toate sentimentele pe care le porți pentru cineva, tocmai de aceea am scos din tolba cu idei câteva mesaje pe care să le transmiți celor la care ții, oriunde ar fi. 

Bucurie-n casă,

Oaspeți așezați la masă,

Moș Crăciun este pe drum,

O poveste de Crăciun!

Sărbători fericite!

 

O familie fericită, multă dragoste de oferit, planuri de viitor și gânduri curate, acestea sunt cele mai frumoase cadouri. Bucură-te de ele! Sărbători fericite!

 

Sub brad să găsești fericire ca-n povești, dragostea celor pe care-i iubești și ce daruri mai poftești! Crăciun fericit!

 

Îți dorim să ai parte din plin de un strop de magie, în casă bucurie și un zâmbet mare pe fețele celor dragi și în sufletul tău.

 

Îți doresc ca de acest Crăciun să redescoperi nerăbdarea cu care odată îl așteptai pe Moș Crăciun, aroma sărbătorii de odinioară și bucuria de a petrece mai mult timp cu cei la care ții.

 

Îți urez ca în casa ta să ningă cu bucurie, sănătate, fericire și iubire! Sărbători fericite!

 

Magia momentului când te furișezi să strecori un cadou sub brad, bucuria îmbrățișărilor lungi cu cei pe care nu i-ai mai văzut de mult, povești și vise oferite-n dar. Să ai parte de toate aceste lucruri minunate, de sărbători!