Nu există zi pe care să nu o poată însenina un buchet de flori colorate. Dacă e vorba pe-așa, atunci luna aceasta vom avea doar zile însorite, căci mai este luna florilor colorate.

Culorile ne influențează starea de spirit, cheful, dorințele, gândurile și ideile, chiar și atitudinea pe care o avem față de ceilalți. Să nu mai spunem că altă energie și putere de muncă avem într-o încăpere însuflețită de un buchet de flori colorate. Și nu uităm nici de mesajele pe care le putem transmite prin intermediul florilor în anumite culori.

Fără doar și poate, avem motive să ne bucurăm de bogăția de flori și culori pe care ne-o oferă luna mai. Noi ne-am jucat, am combinat, am experimentat, ne-am imaginat și am reușit să creăm câteva buchete pe care numai cât le vezi cu ochii și simți că te încarci de energie pozitivă.

Veselie și culoare într-un buchet de lalele. Lalelele roz deschis transmit mulțumirea, cele galbene prietenie, cele roșii semifică încredere și curaj, iar la toate acestea se adaugă lalelele albe care simbolizează simplitudinea și eleganța. Ce mai, o bogăție de culoare și de semnificații!

Buchet din lalele multicolore

Chiar nu ne-am putut hotărâ care din aceste buchete colorate de gerbera exprimă mai bine frumusețea și sprinteneala lunii mai. Vă lăsăm pe voi să alegeți!

Buchet din gerbera multicolore Buchet din gerbera galbena, portocalie, rosie, alba, roz

 Buchet din gerbera colorate Cos din gerbera multicolore

 

Freziile, alstroemeria și crinii nu puteau lipsi din acest decor colorat. Am testat deja puterea acestor flori colorate, iar rezultatul e garantat: zâmbete largi și bucurie sinceră.

Cos cu flori multicolore

Aranjament floral cu flori multicolore