Livrarea florilor e un moment special care necesită neapărat un mic detaliu: un mesaj atașat buchetului de flori, din partea expeditorului. Nu o spunem doar noi, o spune și regula bunelor maniere. Și îți mai spunem ceva, îți spunem exact ce să scrii dacă nu ai inspirație, însă vrei ca florile trimise să fie completate de cele mai frumoase cuvinte.

Iată câteva idei!

Mesaje pentru ziua onomastică:

 1. Poartă-ți numele cu mândrie și bucură-te că ai un sfânt care te va ocroti toată viața!
 2. Mulțumim că ne dai un motiv de a petrece! La mulți ani de ziua numelui!
 3. Mai dulce decât o îmbrățișare sunt aceste flori pe care ți le trimit din depărtare. Aniversare frumoasă!
 4. Mi-e gândul doar la tine în această zi specială. La mulți ani fericiți!
 5. Nu am găsit cuvinte mai frumoase decât aceste flori pentru a exprima bucuria de a sărbători alături de tine astăzi.
 

 Cos cu flori

Mesaje pentru ziua de naștere:

 1. Odată cu trecerea timpului înflorești ca o floare care-și arată frumusețea interioară tuturor. La mulți ani!
 2. O floare pentru fiecare an din viață, o petală pentru fiecare dorință, un boboc de floare pentru fiecare început. La mulți ani!
 3. Ai mai adăugat un an și odată cu el noi prieteni, amintiri frumoase, realizări și planuri. Bucură-te de această zi minunată! La mulți ani!
 4. Încă un an în care ai râs, ai plâns, ai iubit, ai dăruit. Așa cum te bucuri astăzi, așa să te bucuri în fiecare zi din viața ta! La mulți ani!
 5. În această zi special, viața îți zâmbește. Zâmbește-i înapoi! La mulți ani!

Buchet flori mixte 

 

Mesaje de dragoste:

 1. La fel ca acest buchet de flori, pe zi ce trece înflorești și te faci mai frumoasă. Îți mulțumesc că ești  în viața mea și îmi faci zilele senine. Te iubesc!
 2. Dacă iubesc diminețile, e fiincă mă trezesc alături de tine; dacă iubesc plimbările, e fiindcă tu mă ții de mână; dacă iubesc să dansez, e fiindcă te pot ține în brațe; dacă iubesc viața, e doar fiindcă tu ești în ea.
 3. Alături de tine nu am descoperit doar dragostea, doar frumusețea vieții, doar bucuria de a trăi, ci m-am descoperit pe mine. Sunt ce sunt fiindcă te iubesc!
 4. Dacă ai fi o pasăre, m-aș face copac, ca tu să te poți odihni în călătoriile tale; dacă ai fi o floare, m-aș face soare, să te pot lumina în fiecare zi; dacă ai fi o melodie, m-aș face pian ca să poți fi cântată. Te-aș urma oriunde fiindcă te iubesc!
 5. Tu ești albastrul unui cer senin, verdele proaspăt al câmpiilor, roșul intens al trandafirilor. Vezi, nimic nu ar fi frumos fără tine! Te iubesc!

Buchet trandafiri roz si rosii 

 

Mesaje funerare:

 1. Mort nu este cel ce moare, ci cel ce este uitat. Să ne amintim mereu de el/ea și va trăi cu noi.
 2. Să nu plângem moartea, ci să prețuim viața trăită și omul ce-a fost.
 3. Atunci când cineva drag pleacă într-o călătorie din care nu se va mai întoarce, să ne amintim că va rămâne totuși în inima noastră.
 4. Atunci când cineva drag pleacă într-o călătorie din care nu se mai întoarce, să ne amintim că există un loc de unde nu va pleca niciodată: din inima noastră.
 5. Moartea nu ia niciodată definitiv pe cineva de lângă noi. Ne rămâne întotdeauna amintirea momentelor petrecute împreună.

 Buchet funerar