Primăvara își face simțită prezența, și ca în fiecare an, trebuie să ne ocupăm de plantele din grădină sau de pe balcon.

Fără îndoială, preferatele sunt plantele cu flori.

Cu atâtea culori și forme, poate fi destul de dificil să te hotărăști ce flori să alegi, ca să te bucuri de primăvară în compania lor, așa că îți propunem câteva opțiuni:

Anemonele - aceste plante produc flori în culori variate: albastre, mov, roșii, roz, albe sau în diverse combinații. perfecte pentru gradina ta de primavară.

Anemone

Irisul - această frumusețe este o comoară care crește la începutul primăverii. Irisul este o plantă cultivată pentru florile sale mari, precum și pentru parfumul său discret.

Summer Energy Deluxe – Buchet din gerbera, trandafiri si irisi

Panseluțele - sunt rezistente la îngheț și zăpadă. Florile lor ușor parfumate, pot avea tot felul de combinații de culori, ceea ce le face a fi unele dintre cele mai cultivate plante. Pot fi foarte ușor cultivate în ghivece.

Panseluțe

Camellia - acest frumos arbust are flori frumoase și crește în zonele mai puțin aspre. La noi nu poate fi cultivată decât în ghivece, atât ca planta de apartament cât și ca plantă de exterior, însă nu trebuie lăsată afară în perioada iernii.

Camellia

Violetele - sunt plante prietenoase care aduc un plus de culoare zonei în care sunt cultivate.

Cos cu violete africane

Primula - este printre primele plante care înfloresc primavara. Culorile variează de la alb, până la mov și există hibrizi cu diverse combinații.

Primula planta

Alege o zi cu soare pentru a planta aceste minunate flori. Bucură-te de primăvară și de florile din spațiul tău verde, fie că este în grădină, pe terasă sau balcon!