Se ia un mănunchi cu florile lunii, se adaugă la dorința de a surprinde plăcut un partener de afaceri și se obține un aranjament floral corporate nu doar original și sofisticat, ci și la modă.

Fiindcă garoafele sunt florile lunii ianuarie, iar verdele (greenery) este culoarea anului, atunci se cere să aducem tendințele florale și în aranjamentele business.

Cu atât mai mult cu cât impresia pe care trebuie să o faci partenerilor de afaceri, celor cu care lucrezi și cu care ai relații profesionale trebuie să fie una impecabilă, cadourile pe care le oferi trebuie să fie și ele reflexia perfecțiunii.

Iar cum noi urmărim perfecțiunea în tot ce facem, am și găsit metoda, cum altfel dacă nu ”perfectă”, de a integra toate elementele într-un aranjament simplu, modern, însăși expresia cadoului corporate ”must give” în 2017.

Aranjamentul corporate ”Coffee Table” are toate ingredientele unui cadou floral care se vrea primit în acest sezon: gerbera albe care vor ”lumina” atmosfera de la birou, garoafe proaspete în culoarea anului, verdeață asortată, totul într-un design minimalist, simplu, dar sofisticat, ce te invită la creativitate și inspirație.

Special pentru relații de afaceri rezistente și pentru decoruri inspiraționale în mediul de lucru, un aranjament corporate cu garoafe este exact ce-ți trebuie.