Deși toamna pare să iși intre în drepturi și începi să îți îndrepți privirile spre crizanteme, vrem să îți amintim că poți să te bucuri și alte tipuri de flori în acest sezon. Și deși suntem în luna septembrie, asta nu înseamnă că florile în nuanțe văratice au dispărut. Fie că îți planifici nunta, vrei să alegi un buchet pentru o zi specială sau pur și simplu cauți un aranjament care să îți lumineze spațiul în care te relaxezi, avem multe flori disponibile, în tonuri deschise, vesele.

Aster: asemănătoare cu margaretele, aceste flori vin în nuanțe de alb și roz în perioada toamnei și atrag fluturii, fiind o sursă generoasă de nectar.

Buchet din minirosa, gerbera si santini

Hortensia: culorile hortensiilor care înfloresc în septembrie sunt: roșu, roz, burgundia, galben și portocaliu, în ton cu nuanțele toamnei.

Buchet din hortensii, crini, trandafiri

Margaretele: sunt cunoscute pentru culoarea lor albă ca zapada, dar se găsesc și în diverse alte culori, găsindu-și ușor locul în buchetele cu flori mixte.

Buchet din crizanteme

Trandafiri: trandafirii sunt bineveniți în orice sezon. Pentru buchete sau aranjamente, trandafirii vin în culori variate, de la nuanțe de roz până la nuanțe ciocolatii. Poti alege culori reprezentative anotimpului: portocaliu, apricot, galben, corai.

Buchet din 21 trandafiri multicolori

Floarea-soarelui: floarea care face tranziția între vară și toamnă. Profită de ea cât mai este timp.

Buchet din floarea-soarelui, trandafiri si crizanteme

Orhideea cymbidium: florile roșii, mov, roz, portocalii, verzi, galbene sau bicolore te vor încânta cu parfumul lor dulce.

Buchet din orhidee si crizanteme

Crini: întotdeauna o apariție remarcabilă, fie că sunt incluși în buchete cu flori mixte, dar mai ales dacă buchetele sunt compuse doar din crini.

Buchet din crini roz

Odata cu sosirea toamnei, septembrie, octombrie și noiembrie aduc cu ele un caleidoscop de flori proaspete, care combinate, pot da naștere unor buchete și aranjamente uimitoare. Comandă buchete, aranjamente sau plante cu orice ocazie și Roflora te va ajuta să dăruiești bucurie.