Albul este asociat cu inocența, puritatatea, transparența și eleganța. 
Majoritatea florilor se găsesc într-o mare varietate de culori, dar unele sunt mult mai frumoase când sunt albe.
 

Lăcrămioare

Lăcrămioarele au flori foarte delicate, care emană un parfum încântător. Aceste flori micuțe ca niște clopoței simbolizează fericirea și norocul și sunt des întâlnite la nunțile din mai. 
Buchet lacramioare
 

Margarete

Aceste flori delicate reprezintă frumusețea și inocența pură. Poți dărui aceste flori în semn de prietenie.
Buchet margarete
 

Trandafiri

Trandafirii albi sunt foarte des întâlniți în buchetele mireselor. Reprezintă inocența și puritatea. Îi poți dărui jumătății tale - pentru a simboliza iubirea sinceră, loialitatea, fericirea și pentru a arăta că ești în căutarea unei relații de durată.
Mai poți să-i oferi și cu ocazia unei aniversări sau la o înmormântare.
 Buchet trandafiri

Iasomia

Această floare este simbolul purității și al spiritualității, al speranței și amabilității. Se utilizează din ce în ce mai des la aranjamentele pentru nunți și este o alegere bună pentru a fi dăruită persoanei iubite.
 Buchet iasomie

Lalele

Simbol al inocenței, purității, iubirii și al bunătății, lalelele albe sunt ideale pentru a fi dăruite iubitei, dar sunt potrivite și persoanelor apropiate - ca simbol al păcii sau pentru a-ți cere iertare.
 Buchet lalele

Orhidee

Orhideea albă reprezintă iubirea și este o alegere perfectă pentru a ne exprima sentimentele. Pentru a ne exprima afecțiunea față de un prieten sau o rudă.
 orhidee

Cale

Aceste flori albe simbolizează simpatia și recunoștința, pe lângă puritatea asociată întotdeauna florilor albe. Pot fi dăruite pentru a reprezenta prietenia.
buchet cale
 
Buchetele de flori albe aduc lumină și pace, fiind o sursă de relaxare și meditație. Dăruindu-le unor persoane dragi vei transmite căldură, loialitate și mulțumire.