Ne place să avem flori și plante naturale în casă, pentru că ne fac să zâmbim. Dar iată și alte câteva motive pentru care ar trebui să avem mereu flori proaspete acasă:

  • Te fac să te simți mai bine

Florile pot avea un efect psihologic pozitiv asupra unei persoane bolnave, reducând senzația de durere și anxietate.

Prezența florilor ne ajută să ne relaxăm mai bine și chiar îmbunătățesc performanțele cognitive, așa că ar fi bine să le avem și la birou.

aranjament

  • Curăță aerul

Unele plante cu flori pot să filtreze și să curățe aerul încăperii. Crinii, gerbera și bromelia, de exemplu, ajută la eliminarea toxinelor dăunătoare din aer și pot îmbunătăți odihna pe timpul nopții, deoarece produc cantități mari de oxigen.

Florile pe care le alegem cel mai des - trandafirii, contribuie și ei, la îmbunătățirea stării de spirit și la menținerea unei atmosfere relaxante, datorită puterilor lor aromaterapeutice.

plante

  • Luminează și casa și pe tine

Dacă așezăm flori în locuri ce le permită să fie mereu în câmpul nostru vizual, ne vor binedispune. Atunci când avem impresia că o cameră din casă este un magnet pentru energiile negative, un buchet proaspăt de crini s-ar putea să ajute.

crini

  • Oferă energie

Văzând și mirosind flori proaspete, vom deveni mai energici și mai entuziaști. Având mereu în casă flori proaspete și plante în ghivece, vom fi mai optimiști și vom avea energie pozitivă o durată mai mare de timp pe parcursul zilei.

Florile în culori puternice și îndrăznețe vor avea o putere mai mare de a ne ridica nivelul de energie.

buchet in culori indraznete

  • Pot completa designul interior al locuinței tale

Avantajul florilor este că vin în toate formele, dimensiunile și culorile, și sunt modalitatea perfectă de a completa orice tip de design interior. Este foarte ușor să alegem florile care să se potrivească personalității și stilulului pe care vrem să-l adoptăm. Buchetele simple sau aranjamentele florale complexe sunt opțiuni extrem de inspirate și ușor de încorporat în procesul de decorare a casei.

design

Ne-ar plăcea să știm dacă tu ai mereu flori proaspete în casă și cum te fac să te simți.

Ia legătura cu noi pentru a ne împărtăți aceste lucruri!