Iată-ne ajunși în sezonul nunților! Vara este anotimpul preferat al multora din cei care își doresc să facă pasul următor și să se căsătorească. E și perioada noastră preferată fiindcă putem să ajutăm oamenii în cel mai frumos moment din viața lor. Cum altfel, dacă nu cu sfaturi despre găsirea și alegerea florilor potrivite?

Primul pe listă: buchetul de mireasă. Fiecare mireasă își dorește un buchet special, care să o reprezinte. E adevărat că vara ai de unde alege și că variantele sunt diverse, însă, cu cât mai multe opțiuni, cu atât mai greu e să te decizi. Sfatul nostru: alege un buchet care să reflecte stilul tău personal. Florile de sezon sunt întotdeauna mai accesibile, chiar și ca preț, însă dacă nu se numără printre florile tale preferate, renunță și alege exact ce e pe placul tău. Doar unul singur e buchetul de mireasă!

După cum spuneam, nu există flori mai potrivite decât cele care îți plac ție și acesta ar trebui să fie cel mai important criteriu atunci când alegi buchetul miresei. Dacă vrei să ții însă cont și de tendințele florale ale verii și să alegi ceva în ton cu sezonul, poți opta pentru un buchet care să aibă în compoziție una sau mai multe din florile următoare: trandafiri, crini, orhidee, gerbera, hortensia, mac, bujor, floarea-soarelui. Pur și simplu, merg de minune pentru o nuntă în vară, nu-i așa?

 buchet de mireasa cu trandafiri

 Buchet de mireasa cu floarea-soarelui

Buchet de mireasa cu crini

Buchet de mireasa cu hortensia

 

La capitolul aranjamente florale, florile de sezon rămân cea mai bună recomandare. Cu un aranjament din flori de sezon bine ales, vei recrea atmosfera nunții tale de vis, încadrându-te și într-un buget mai mic decât dacă ai alege flori care nu sunt disponibile vara.

Floarea-soarelui, gerbera, hortensia, trandafirii, crinii sunt doar câteva flori pe care le poți alege cu toată încrederea în decorarea sălii și pentru alte tipuri de aranjamente.

Aranjament floral pentru o nunta de vara

Aranjament floral cu trandafiri