Primăvara este un anotimp minunat pentru a-ți organiza nunta fiindcă, cel puțin la capitolul alegeri florale, vei avea din plin opțiuni. Este un sezon foarte bogat în flori de toate formele, mărimile, culorile, așa că va fi o adevărată plăcere să alegi florile perfecte, atât pentru buchetul de mireasă, cât și pentru aranjarea sălii și diferitele aranjamente florale de care vei avea nevoie.

Un alt avantaj pe care îl ai dacă preferi flori de primăvară pentru nuntă este că se găsesc mai ușor fiindcă sunt flori de sezon, așadar, ai șanse mari să economisești, alegând flori care sunt disponibile.

Cu siguranță, opțiunea pentru flori de primăvară, cel puțin în buchetul miresei, este și una îndrăzneață fiindcă, ce-i drept, mai rar auzi de mirese care să opteze pentru narcise, hortensia, ranunculus, zambile, liliac sau lalele atunci când își gândesc buchetul de mireasă. Totuși, acestea sunt mai mult decât flori potrivite pentru o nuntă în primăvară. Și, ca să te convingem, îți prezentăm câteva buchete de mireasă din flori de primăvară, care arată cel puțin grozav. Dacă până acum nu te-ai gândit și la varianta aceasta, o vei face de acum înainte.

Narcise – le avem prin grădină, le așezăm cu drag în vază și ne bucurăm de parfumul lor plăcut, dar chiar în buchetul de mireasă?  De ce nu? Pe lângă că arată minunat, simbolizează noroc și un nou început.

Buchet de mireasa din narcise  Buchet de mireasa cu narcise

Sursă foto                                                                                Sursă foto

Lalele - abia așteptăm să vină primăvara și să ne bucurăm de ele, însă în buchetele de mireasă le vedem mai rar. Păcat, căci uite cât de bine arată!

Buchet de mireasa din lalele  Buchet de mireasa cu lalele

Sursă foto                                                                           Sursă foto 

Hortensia - populară în grădini, mai puțin populară în buchetele de mireasă. Dacă te-ai gândit vreodată la un buchet de mireasă din hortensii, iată două idei!

Buchet de mireasa din hortensia  Buchet de mireasa cu hortensia

Sursă foto                                                                          Sursă foto

Ranunculus - nu e o floare atât de cunoscută la noi, însă are o frumusețe și o eleganță speciale.

Buchet de mireasa din ranunculus  Buchet de mireasa cu ranunculus

Sursă foto                                                                          Sursă foto