Septembrie și octombrie sunt două luni în care mai au loc nunți și multe mirese se gandesc la aranjamentele lor florale. Deși miresele care iși planifică nunta în sezonul de toamnă pot fi puțin geloase pe cele care se căsătoresc primăvara sau vara și cred că alegerea florilor poate fi o provocare, nu trebuie să se îngrijoreze.

Toamna oferă o paletă variată de nuanțe, de la purpuriul întunecat la cel mai strălucitor portocaliu. Dar, pe lângă nuanțele cărămizii sau aurii specifice acestui sezon, poți alege flori în nuanțe de roz pal și ivoar, precum cele din buchetul de mai jos:

 In style - Buchet din crini, trandafiri si alstroemeria

 

Un avantaj pe care nunțile din primavară și vară îl au față de cele din toamnă este variațiunea de flori disponibilă. Odată cu venirea toamnei lista de opțiuni se micșorează, dar nici acest lucru nu trebuie să fie un motiv de îngrijorare. Încă sunt destule flori superbe pe care să le alegi.
Pentru nunțile din septembrie: hortensia, alstroemeria, gerbera, frezii, iriși, crini, trandafiri, floarea soarelui.
Pentru nunțile din octombrie: alstroemeria, cale, frezii, gerbera, iriși, trandafiri, crizanteme.

 

La aranjamentele pentru masă există foarte multe opțiuni: pe lângă aranjamentele în vase elegante cu flori de sezon, pot fi alese recipiente neconvenționale cum ar fi sticle, căni, borcane, colivii pentru păsări sau chiar conserve sau găletuțe vopsite, pentru petrecerile rustice.


 Buchet din trandafiri, crizanteme si alstroemeriaAranjament cu 8 trandafiri portocaliiAranjament din orhidee, trandafiri, gerbera

 

vaza flori Rainbow Roses - Buchet din trandafiri multicolori vaza flori

Fie că va fi o nuntă rustică sau elegantă, în colecția Flori de toamnă găsești buchete și aranjamente florale care să te inspire.