E ceva magic la un buchet de flori. E exact acel cadou în care frumusețea, amintirea și emoția se îmbină în cel mai armonios mod. De aceea, noi ne-am făcut chiar o filosofie din asta, iar fiecare buchet livrat trebuie musai musai să aibă toate aceste caracteristici.

Flori pentru ochi

Nici nu mai e nevoie să o spunem, primul lucru care ne place atât de mult la flori este că sunt frumoase, colorate, parfumate, în atât de multe forme și stiluri. Ce mai! Fie că preferi simplitatea sau lucrurile sofisticate, naturalețea sau excentricitatea, ai întotdeauna de unde alege.

Pentru a respecta acest principiu, la Roflora ne asigurăm întotdeauna că florile pe care le alegem și le folosim sunt proaspete, ținute în condiții potrivite, aranjate exact pe gustul fiecărui client și livrate cât de repede posibil, în maximum câteva ore, astfel încât să nu-și piardă nici măcar un pic din naturalețea și frumusețea lor fermecătoare.

Flori Roflora

Flori pentru minte

Sunt momente în viață pe care nu le uiți niciodată. Căsătoria, primul sărut, nașterea unui copil, cererea în căsătorie etc. Exact așa ne dorim să fie și momentul în care tu, sau cineva drag, primești un buchet prin Roflora: o experiență memorabilă. De aceea, luăm foarte în serios elementul de surpriză. Orice idee ai avea despre cum vrei să livrăm buchetul și unde (poate acasă, poate la birou, poate într-un loc special) facem tot posibilul să o punem în practică, ba chiar te putem ajuta și noi cu idei de surprize și mesaje.

Buchet Roflora

Flori pentru suflet

Toate acestea nu ar fi desăvârșite dacă nu ar fi ambalate în cel mai important ambalaj: emoția. Dacă ne întrebi pe noi și pe clienții noștri, un buchet de flori e compus din flori, accesorii și emoții. Încă din momentul în care creăm un buchet pentru a-l expune pe site, ne întrebăm: Ce emoție transmite? Așa se face că avem buchete care alină dorul, care încheagă prietenii, care exprimă recunoștință, care freamătă de dragoste. Nu există emoție să nu o putem surprinde cu un buchet de flori. Pe cuvânt!

Buchet Roflora