Partea frumoasă atunci când dăruiești flori (pe lângă florile în sine) este că mereu poți să mai găsești un mod surprinzător de a le alege, o semnificație specială pe care o poți atribui unui buchet sau un mod inedit de a le dărui.

Nu exagerăm deloc când spunem asta, drept dovadă am descoperit un secret de a alege florile astfel încât impactul să fie cât mai mare. Și nu-l ținem pentru noi, ci îl împărtășim cu entuziasm. Este vorba despre alegerea florilor în funcție de culoarea zilei. Cum vine asta? Dăruiești flori într-o zi de miercuri, există o culoare potrivită. Le oferi sâmbăta, la fel.

Hai să vedem exact care sunt culorile potrivite fiecărei zile, conform unei teorii indiene.

Dacă trimiți un buchet de flori într-o zi de luni, alege florile albe, fiindcă lunea stă sub semnul purității, al caracterului moral și al sacrului.

Recomandarea Roflora

Buchet flori albe

Dacă e marți, atunci un buchet de flori roșii e cel mai potrivit. Nimic nu exprimă mai bine dragostea intensă și pasională decât florile roșii ca focul.

Recomandarea Roflora

Buchet cu flori rosii

Culoarea zilei de miercuri este verdele, simbol al bogăției, fertilității și al renașterii. Bineînțeles, avem buchetul potrivit pentru asta.

Recomandarea Roflora

Aranjament flori verzi

Galbenul învăluie întru totul zilele de joi, așa că un buchet cu flori galbene pentru casă sau dăruit cuiva e și mai special în această zi.

Recomandarea Roflora

Flori galbene

Un albastru deschis, senin și liniștitor e cel mai potrivit pentru un buchet de flori dăruit vinerea. Simbol al nobilității, florile albastre pot aduce multă liniște și relaxare.

Recomandarea Roflora

Buchet flori albastre

Sâmbăta, violetul și indigoul sunt culorile potrivite, așa că gândul ne duce direct la un coș cu flori jucăușe în aceste nuanțe.

Recomandarea Roflora

Cos cu flori violet

Duminica rămâne să ne alintăm cu flori de un roz intens sau maro, flori care transmit și mai multă veselie, pentru o zi liberă cu energie.

Recomandarea Roflora

Flori roz fucsia

 

Resurse:

http://www.futurepointindia.com/predictions/colour