Bine ne-am găsit în noul an! Sperăm că l-ați început cu bucurie și entuziasm încă din primele zile și că ați petrecut frumos.

După cum e obișnuința, un an nou aduce multe schimbări, care mai de care mai complexe sau mărunte, după cum e cazul. Noi rămânem la ale noastre și vă prezentăm noile tendințe în materie de flori, mai exact, azi vă vorbim despre flori în culorile anului 2016.

Specialiștii de la Institutul Pantone, cei care decid în fiecare an culoarea oficială, au dat verdictul deja de ceva vreme. Și să vedeți surpriză! În 2016, pentru prima dată, vom avea nu una, ci două culori principale. Iată o schimbare interesantă!

Așadar, culorile care anul acesta vor da tonul în toate domeniile sunt roz-cuarț și albastru-seren. Cald și rece, opus, dar și complementar, cele două culori formează un echilbru vizual inedit, atât împreună, cât și în combinații cu alte culori. Vă imaginați, deci, ce bucuroși am fost când am regăsit și în colecția noastră de flori aceste nuanțe ”vedetă” ale anului 2016. Așa că, vă invităm să ne bucurăm împreună de cele mai frumoase flori în culorile anului 2016!

Nuanțe de roz-cuarț în buchetele Roflora

Return to Innocence - trandafiri roz Pinky Lily - crini roz Pink Present - crini, trandafiri si alstroemeria rozRadiant - trandafiri si crizanteme

Nuanțe de albastru-seren în buchetele Roflora

Blue Elegance - hortensia albastra Blue Baby Boy - gerbera și minirosa Serene - hortensia, minirosa si orhideePerfect Duo - hortensii si crizanteme