Culoarea anului 2017 parcă surprinde tot dorul de primăvară și de natură. Greenery, căci despre ea e vorba, este un verde crud și proaspăt ce ne duce cu gândul direct la renaștere, regenerare, reîmprospătare. Acest Greenery prinde viață și datorită unei ușoare tente de galben, ce reprezintă soarele, astfel combinația e completă.

Norocul nostră că mai toate florile se găsesc în natură în această culoare și ne pot înconjura cu frumusețea lor energizantă.

La început de primăvară, crizantemele sunt micile bucurii cu care putem sărbători zilele blânde. Și, ca într-un moment în care pur și simplu putem respira natura, un aranjament cu crizanteme, garoafe și anthurium în nuanța de greenery vine ca o ”gură de aer” fresh.

Aranjament floral greenery

Înveliți în verdeață, crinii și trandafirii galbeni din acest buchet se dezvăluie ca o zi călduroasă de primăvară, alături de crizantemele greenery proaspete.

Buchet flori galbene si greenery

Greenery este o culoare-declarație: să ne întoarcem la simplitate, la natură, la bucuriile obișnuite. Din trandafiri și hortensii în nuanțe pastelate delicate și garoafe greenery am recreat starea perfectă: armonia om – natură, eleganță – simplitate.

Aranjament pastel

Reflectând o abordare ușor minimalistă, culoarea greenery își găsește locul în buchetele cu flori de primăvară care tocmai prin reflectarea fidelă a naturii reușesc să ne surprindă atât de ușor, dar profund.

*Cover photo source: Forbes