Pentru mulți, Crăciunul este momentul în care se revăd cu familia și prietenii, însă pentru unii, munca sau distanța îi împiedică să ajungă acasă. La Roflora găsiți soluția. Prin intermediul serviciului nostru internațional de livrare, cu parteneri în peste 100 de țări, poți scurta distanța cu un aranjament de flori. Urează-le sărbători fericite celor dragi cu frumoasa noastră selecție de flori de Crăciun.

Datorită vremii reci din decembrie, unii ar spune că florile nu sunt foarte "christmassy", dar sunt multe flori cultivate special pentru acest sezon. În nuanțe de verde, roșu închis și alb strălucitor, evocă magia iernii, iar prietenii și rudele tale le vor adora.

Bun Venit – Coronita de Craciun

Printre cele mai potrivite flori de Crăciun se numără: poinsettia, orhidee, amaryllis, crini, vâsc. Pentru a face surpriza și mai mare, adaugă lângă flori o cutie cu bomboane de ciocolată sau o sticlă de vin.

Jolly - Buchet cu flori mixte rosii

Un lucru important, care ar trebui luat în considerare atunci când comanzi flori este să faci comanda cu câteva zile înainte de Crăciun, pentru a evita aglomerația și haosul din ultimele zile. De asemenea, unele dintre florile noastre ajung foarte proaspete și au nevoie de o zi pentru a-și deschide complet florile.

Cos cu poinsettia

Decorurile naturale cum sunt pomii de Crăciun, vâscul sau coronițele de Crăciun sunt deja tradiționale, deci de ce să nu alegi flori de Crăciun? Alege o poinsettia, un amaryllis sau poate crini pentru a aduce câteva elemente de noutate decorului sau pentru a începe propria tradiție de Crăciun.

Felicitare de Crăciun