Ce am învățat în 15 ani de când livrăm flori și surprize în lumea largă? Printre multe altele, am învățat că nu trebuie să lăsăm niciun moment special să ne scape printre degete. Orice lucru frumos merită sărbătorit, orice reușită trebuie transformată într-un motiv de bucurie, momentele deosebite în care facem sau ni se întâmplă ceva frumos trebuie marcate chiar și prin cel mai mic gest de veselie. Și lucrul acesta l-am învățat de la voi, clienții noștri. Cu bucurie, am livrat, din partea voastră, flori pentru a vă felicita apropiații pentru un eveniment personal sau profesional reușit: o conferință organizată cu success, un nou membru în familie, un nou job sau o promovare, recuperarea după o răceală. În fine, orice moment care ne aduce un zâmbet pe buze.

Cum viața nu e alcătuită doar din momente frumoase sau doar triste, chiar și cel mai mic motiv de bucurie trebuie prețuit, căci cum să trecem mai ușor peste perioadele de restriște dacă nu amintindu-ne de toate acele dăți când am fost bucuroși?

Pentru a vă ușura munca, v-am pregătit o întregă colecție de felicitări florale pentru momente speciale. Buchete de flori și aranjamente alese pe sprânceană cu care să marcați fiecare moment deosebit din viața voastră sau a cuiva drag. 

 Felicitari florale pentru momente speciale Felicitari florale pentru momente speciale

 

 Întreaga colecție aici!