A sosit acea perioadă a anului când chiar că dragostea e în floare. Îndrăgostiții își sărbătoresc poveștile de dragoste și se bucură de aceste zile speciale, fie de Valentine’s Day, fie de Dragobete sau, de ce nu, în ambele zile.

Cine a inventat zilele acestea, bine a făcut! Poate nu ne dăm seama, dar e un lucru bun să mai sărbătorim iubirea, măcar din când în când. Știm că iubirea trebuie simțită și arătată în fiecare zi, că ar trebui să ne facem mici cadouri nu doar o dată pe an și că e bine să spunem ”Te iubesc” cât mai des.  Însă, așa cum ne sărbătorim ziua de naștere, revelionul, Crăciunul și alte sărbători, o dată pe an, așa merită și dragostea o zi specială. În cazul nostru, chiar două.

Oricum te-ai hotărâ să sărbătorești zilele îndrăgostiților anul acesta, nimic nu bate duo-ul flori frumoase și mesaje de dragoste sincere și originale. După cum știi, noi nu oferim idei fără să oferim și soluții, așa că, pe lângă buchetele de flori și aranjamentele florale speciale, ți-am pregătit și un ebook cu mesaje de dragoste originale cu care să dai glas sentimentelor tale și să-ți surprinzi jumătatea. Ebook-ul îl poți pe vizualiza pe homepage-ul nostru. 

Dacă și tu iubești pe cineva, nu te mai gândi de două ori și asigură-te că îi vei face o surpriză cât de mică, de Ziua Îndrăgostiților!