Și când spunem încă o zi specială, o spunem cu tot entuziasmul. Dacă e motiv de sărbătoare, atunci hai să ne bucurăm pe deplin și de Dragobete ca și de celelalte zile speciale din an! Așadar, cu avânt înainte, la sărbătorit.

Nu vi se pare uneori că ne-am obișnuit să găsim pretexte pentru a nu sărbători anumite momente speciale din viața noastră? Ce e și cu ziua îndrăgostiților, doar dragostea se simte în fiecare zi, nu doar azi? Ce Dragobete, nu se mai sărbătorește de mult ziua aceasta? Și ce dacă vine primăvara și 8 martie? Toată lumea se agită degeaba cumpărând mărțișoare și flori, e așa un clișeu. Halloween? Asta nici măcar nu e o sărbătoare de-a noastră.

Dacă o ținem tot așa, nu doar că vor dispărea toate tradițiile, dar nu vom mai avea niciun motiv pentru care să ne bucurăm, nicio ”ruptură” în existența în cotidiană, în care să facem altceva, cum ar fi să cumpărăm o floare și să o dăruim cuiva drag. Tot auzim că viața e scurtă, așa că de ce să nu folosim orice prilej să ne bucurăm de ea?

Azi, de Dragobete, ne-am înarmat cu muuuult entuziasm, pregătiți pentru a aduce zâmbete în toată lumea. Flori avem pentru toată lumea, idei de surprize nenumărate, mesaje de dragoste pe alese și o dorință nemărginită de a sărbători această zi alături de voi.

Vă așteptăm în grădina Roflora să culegeți florile dragostei!