Nu cred că există bărbat să nu fi dăruit măcar o dată flori și femeie care să nu fi primit. E clar că a oferi flori e un gest plin de eleganță și farmec, dar cum faci să-l transformi și într-o experiență unică, cum faci pe cel căruia i-l dăruiești să-și spună „E cel mai tare cadou pe care l-am primit!”? La asta am găsit noi răspunsul și așa ne-am dat seama că să-i trimiți flori e o surpriză mai mare decât dacă le dăruiești personal.

Efectul wow

Indiferent ce ar spune femeile și ce s-ar spune despre ele, tot vor să se simtă speciale. Sigur că acum bărbații se vor gândi că asta e imposibil de realizat, dar oricât de cârcotașe ar părea, femeile nu sunt chiar atât de greu de mulțumit. Imaginează-ți următoarea scenă: ea este la birou și primește un buchet superb de flori și o felicitare cu un mesaj drăguț. Păi nu o să simtă că are cel mai bun iubit / soț din lume? Pe loc, o zi obșinuită la serviciu se transformă într-o zi plăcută, ca să nu mai spunem că o să îi gâdili și un pic orgoliul când toată lumea va admira gestul neobișnuit.

Transformă obișnuitul în neașteptat

E Valentine’s Day, aniversarea voastră sau ziua ei? Probabil se așteaptă să-i faci un cadou. Dar sigur nu se așteaptă să primească flori când e la cumpărături, la muncă, la întâlnirea cu prietenele sau pur și simplu să deschidă ușa și să dea cu ochii de buchetul cu florile ei preferate. Asta da surpriză neașteptată!

Sărbătorește micile reușite

A lucrat mult în ultima vreme să termine acel proiect important sau evenimentul pe care l-a organizat i-a ieșit așa cum a vrut. Ăsta-i momentul în care îi trimiți un buchet de flori pentru a o felicita. Bucuria va fi pe măsură, căci va ști că se bucură de aprecierea și susținerea ta.

E atât de ușor

Dacă până acum am vorbit de avantajele de care se bucură ea, să știi că a trimite flori e o idee grozavă și pentru tine. E atât de ușor să faci o comandă online și să faci livrarea la data și ora dorită. Nu trebuie să fugi mai repede de la birou fiindcă închide la florărie, nu trebuie să ai grijă de flori să nu le rupi , nu trebuie să fii atent ca nu care cumva să te uzi. De toate astea se ocupă o florărie online, tu te bucuri de avantaje.