Or fi zilele din ce în ce mai întunecate și mohorâte, dar asta nu înseamnă că nu putem avea parte de culoare. Nu când ne putem înconjura de flori frumoase, intens colorate și la fel de proaspete ca în plină primăvară.

Noiembrie nu e deloc zgârcit în diversitatea florală, astfel că avem la îndemână flori de sezon într-o varietate de culori, cu care putem reconstrui decorul perfect pentru o stare de bine trăită la superlativ.

Trandafirii și alstroemeria transformă eleganța într-un concept cât se poate de concret, căci nu e chip să vezi un buchet din aceste flori și să nu observi eleganța acestei combinații perfecte. Fiindcă avem nevoie de cât mai multă căldură în perioada aceasta, combinația de roșu aprins cu roz delicat și câteva accente de verde proaspăt oferă cel mai plăcut echilibru cromatic.

Buchet cu trandafiri si alstroemeria

Rămânem în același câmp cromatic și îți prezentăm acest buchet tomnatic, cu flori în nuanțe calde de roșu, portocaliu și cărămiziu. Este întocmai înfățișarea unei toamne desprinse parcă dintr-un tablou pictat de un mare artist, atât de ireale și fascinante par culorile sale.

Buchet cu alstroemeria, gerbera si crizanteme

Pentru acele zile în care simți nevoia de relaxare, iată o opțiune la îndemână: trandafiri, alstroemeria și crizanteme în nuanța lavandei. Trei nuanțe diferite, unite prin picățelele de verde care apar triumfătoare printre flori.

Buchet cu trandafiri, alstroemeria si crizanteme

Unui sezon atât de maiestuos ca toamna îi trebuie redată măreția. Acest buchet Imperial, cu trandafiri, cale și eustoma, vorbește perfect despre toamnă, în culorile roșu, roz, violet și verde – o armonie cromatică ce sălăsluiște într-un buchet de o prețiozitate extraordinară.

Buchet cu trandafiri, cale si eustoma

Tu pe care îl alegi? Asta dacă e cu putință să alegi doar unul.