Dacă acum nu foarte mulți ani în urmă să trimiți un cadou în străinătate era o mare bătaie de cap, astăzi poți face asta doar cu câteva click-uri și totul se rezolvă într-o singură zi, cel puțin la noi, la Roflora.

Indiferent că alegi un buchet simplu de flori, un aranjament floral sofisticat sau un coș gourmet plin cu de toate, noi îl putem livra oriunde în lume, în doar câteva ore.

Cum?

Hai să-ți spunem tot ce trebuie să știi pentru a plasa o comandă la Roflora!

În doar câțiva pași, poți trimite flori oriunde în lume. Intră pe site, alege buchetul dorit, adaugă-l în coș, apoi completează câmpurile pentru a finaliza comanda. Ai două metode de a comanda online. Fie comanzi ca vizitator și completezi toate câmpurile necesare, fie îți creezi un cont de utilizator cu care să te înregistrezi și pe care să îl poți folosi de fiecare dată, fără să mai fie nevoie să completezi din nou informațiile.

Comanda online presupune o procedură în 6 pași, foarte simplă.

  1. 1. Alegi metoda de a plasa comanda: ca vizitator sau prin autentificare în cont
  2. 2. Ne lași informațiile pentru facturare: nume, adresă, e-mail, telefon, localitate
  3. 3. Completezi informațiile necesare pentru livrare: numele, adresa, telefonul destinatarului surprizei tale
  4. 4. Selectezi datele livrării: ziua și ora în care dorești să facem livrarea și mesajul pe care vrei să îl transmiți destinatarului
  5. 5. Selectezi metoda de plată dorită: online cu cardul, ramburs la destinație sau depunere bancară
  6. 6. Previzualizezi și finalizezi comanda

De aici și până la a face o surpriză specială cuiva drag nu mai sunt decât câteva ore, timp în care pregătim comanda și o livrăm la destinație.

De mai ai vreo nelămurire, vrei o comandă personalizată sau nu știi ce buchet să alegi, ne găsești și la telefon 073floraro (0733/567.276) și e-mail contact@roflora.ro.

Mai multe informații despre plasarea unei comenzi, opțiunile de plată, livrare și call center-ul Roflora găsești și aici.

Hai să facem surprize împreună!