Luna decembrie e o sărbătoare continuă. Daruri, surprize, bucuria de a primi și de a oferi plutește în aer. Toți suntem pe rând moșul cuiva, care aduce cadouri multe, dar, în același timp, și copiii care îl așteaptă nerăbdători. Primul pe listă e Moș Nicolae care, după calculele noastre, mai are un pic și ajunge și pe la noi. Cum povestea spune că moșul nu lasă daruri decât în cizmulițele și ghetuțele atent pregătite, ne-am pus serios pe treabă. Dar știți ce? Noi am primit destule cadouri anul acesta.

Cadou a fost fiecare zâmbet sincer atunci când am livrat un buchet de flori sau un aranjament, cadou a fost fiecare gând frumos și mulțumire din suflet pe care le-am primit de la voi, cadou a fost fiecare aniversare și moment special la care am participat alături de clienții noștri. Cu fiecare livrare, am simțit că am ajutat la crearea unei amintiri frumoase care va trăi mult timp acolo în memoria și sufletul cuiva, iar ăsta chiar că e cel mai frumos cadou. Ce ne-am putea dori mai mult? Ca anul viitor să fie și mai bogat în astfel de cadouri.

Acum vrem doar să fim noi moșul moșului. Fiindcă Moș Nicolae aduce cadouri tuturor, ne-am gândit că merită și el să primească un cadou, așa că noi îl așteptăm cu cizmulițele pregătite...în stilul nostru. Așa că, moșule, dacă treci pe la noi, uite ce te-așteaptă: