Frumusețea florilor este consolidată de un element la fel de important ca și aspectul, culoarea și forma lor, nu de puține ori absolut uimitoare. Este vorba despre mireasmă.

Intens, delicat, puternic sau subtil, cu fel de fel de arome, parfumul florilor e absolut cuceritor. Atât de cuceritor încât a inspirat cele mai frumoase poezii, povești, declarații de dragoste și parfumuri sofisticate. Și la fel poate inspira și mințile și sufletele oamenilor.

Ai toate motivele să te înconjori de flori frumos mirositoare – o sursă de inspirație și de relaxare care-ți va răsfăța simțurile complet.

Așa că hai să descoperim împreună cele mai puternice parfumuri florale!

Parfumul trandafirilor – inconfundabil și adorat de toată lumea la unison, e exact acel parfum pe care l-am inspira iar și iar, fără să ne săturăm vreodată. Delicată și plăcută, aroma de trandafiri creează o atmosferă plăcută în grădini și în case.

Parfum de iasomie – poate fi titlul unei povești, căci e într-adevăr fantastic și parcă ireal. Doar un mic buchețel de flori de iasomie poate să scufunde o întreagă cameră într-o mireasmă plăcută și revigorantă.

Buchet crini si trandafiri

Crinii – un parfum imperial din buchetele alese de crini va reda acel aer sofisticat al casei tale și, în plus, îți va răsfăța simțurile până la extaz.

 Lavanda – o floare minunată, mai ales pentru dormitor, cu numeroase proprietăți relaxante și calmante. Mirosul său plăcut te va răsfăța și dezmierda într-un mod delicat.