Nu simțiți că parcă deja plutește în aer spiritul de sărbătoare? O fi de la faptul că se apropie Crăciunul sau de la sărbătorile religioase care sunt bune prilejuri de a ne celebra apropiații cu nume de sfinți. Prima pe listă, ziua Sfinților Mihail și Gavril. Aproximativ 1.300.000 de români care-și sărbătoresc onomastica în această zi specială. E clar un motiv de bucurie.

Însă, așa cum orice monedă are două fețe, orice lamă are două tăișuri, așa și o sărbătoare declanșează mai multe stări de spirit. Cea mai mare e, bineînețeles, bucuria și fericirea momentului, dar ea vine deseori însoțită și de un soi de panică. ”Ce cadou să cumpăr, ce mesaj să scriu, ce idee originală să găsesc?”. Asta dacă nu ne prinde deja în fața momentului când ne dăm seama că am uitat complet să luăm un cadou și deja e prea târziu.

Dragilor, haideți să vă spunem ceva din suflet și din experiență: cel mai frumos cadou e cel oferit din inimă, cu tot dragul și bunăvoința. Iar de nu vă găsiți cuvintele, lăsați florile să vorbească pentru voi, căci în ele se ascunde întotdeauna un mesaj special.

Așa că, anul aceasta, de Sfinții Mihail și Gavril, vă propunem să faceți cea mai frumoasă urare, să dăruiți un buchet de flori. Flori găsiți pe alese, chiar și pe ultima sută de metri. Nu vă mai rămâne decât să sărbătoriți cu drag alături de prieteni și familie.