Cum ce? Femeia. Ei bine, răspunsul la această întrebare e de fapt mult mai complex. Ziua de 8 martie nu e doar despre femei, ci mai mult decât atât, despre ce reprezintă ele.

Femeie este mama care ți-a dat viață și te-a crescut până ai devenit bărbatul adevărat de astăzi. Femeie e soția care îți e alături în momentele de bucurie, dar și în cele de restriște. Femeie e iubita care îți zâmbește dimineața și te trezește cu un sărut. Femeie e bunica ce te-a ținut de mână când ai făcut primii pași prin viață. Femeie e profesoara care ți-a insuflat dorința de a descoperi tainele materiei tale preferate.  Femeie este acea colegă de la birou care oricând îți dă o mână de ajutor când ești impas.

Flori pentru ziua femeii 8 martie

De Ziua Femeii, sărbătorești, de fapt, rolul femeii în viața ta. Sărbătorești dragostea pe care ți-o împărtășește, îmbrățișarea caldă cu care te primește când ajungi acasă, povețele și sfaturile care întotdeauna au funcționat, faptul că e mereu acolo când ai nevoie de ajutor sau că își dedică timpul pentru a te vedea fericit.

Ce nu poate o femeie să facă? De la lucruri mici, precum nodul de la cravată, cafeaua perfectă în fiecare dimineață și cele mai gustoase bucate, la lucruri atât de valoroase că nici nu au termen de comparație, cum e zâmbetul ei fermecător, vorbele de alint și dragostea de femeie și de mamă.

Buchet din trandafiri si alstroemeria 8 martie

Nu e meritul unei femei că e femeie, dar e meritul ei că poate face atâtea lucruri frumoase, că poate fi în atâtea ipostaze (mamă, iubită, gospodină, profesionistă, îndrumătoare, iubitoare), că poate oferi fericire mereu.

În cinstea femeii din viața ta care știe să te facă fericit, comandă-i un buchet special de flori și arată-i că știi să apreciezi tot ce face pentru tine. Comandă-l de la Roflora și noi îl vom trimite oriunde în lume, împreună cu mesajul tău pentru ea.