La început de lună discutăm despre florile care ne vor încânta privirile, zilele și toate simțurile luna aceasta, nu doar nouă, ci și celor cărora le vom dărui sau celor de la care le vom primi.

Dăm, cu mare entuziasm, startul discuției despre florile lunii și combinațiile florale ce ne vor încânta iar și iar.

De bună seamă că nu ne mai surprind trandafirii, aflați în capul listei și pentru luna noiembrie. Nu degeaba sunt cele mai populare și căutate flori, căci sunt disponibile în fiecare sezon. Dacă vrei să te scalzi în atmosfera romantică pe care doar trandafirii o pot reda sau vrei să-i dăruiești cuiva drag, află că aceștia sunt ”de sezon” și luna aceasta.

Să fie oare noiembrie luna eleganței și a rafinamentului? Nu de alta, dar printre florile lunii regăsim orhideele și calele, flori de o distincție aparte, din categoria sublimului. E de ajuns să analizăm simbolistica acestora pentru a ne da seama că eleganța le caracterizează.

Iar ca tabloul să fie complet, alstroemeria e, de asemenea, una dintre florile lunii. Sarcină ușoară dacă vrei să creezi un buchet original, căci alstroemeria se integrează ușor cu foarte multe alte flori.

Pe principiul spune-ne ce flori dăruiești, ca să-ți spunem cine ești, iată care sunt cele mai la îndemână alegeri florale pentru luna noiembrie. Odată primite sau dăruite, ele vor căpăta o semnificație și mai profundă și specială.

Noi îți urăm spor la cumpărături și la combinații florale inedite.

P.S. Care dintre aceste flori ale lunii noiembrie e preferata ta?