Nu știm alții cum sunt, dar noi, noi când ne imaginăm masa de Paște, tot la flori ne gândim prima dată. Pe voi vă lăsăm să dați gata oaspeții cu bunătățile, noi vă dăm gata cu florile. Vă dorim o masă îmbelșugată, colorată, la care să se adune oameni zâmbitori și bucuroși, dar pentru asta ai nevoie sigur de flori sau de un aranjament floral.

Este chiar Perfect – asta ar trebui să spui și să simți de sărbători. Acest buchet cu minirosa, trandafiri, lalele și crizanteme oglindește perfecțiunea.

Buchet cu trandafiri, lalele, crizanteme, minirosa

Emoție – o vei simți din plin alături de familie și prieteni, mai bine să o și arăți. Un aranjament cu minirosa, trandafiri, crizanteme și waxflower va fi accesoriul perfect pentru masa de Paște.

Aranjament cu minirosa, trandafiri, crizanteme, waxflower

Eden – un colț de rai pe masa ta și în sufletele oaspeților. Fericirea oferită se transformă în fericire primită.

Aranjament cu trandafiri, hortensii, alstroemeria, frezii 

Grădina Bunicii – melancholia vremurilor de odinioară trebuie tratată cu un aranjament floral emițător de energie pozitivă.

Cos cu trandafiri, minirosa, crizanteme si alstroemeria

Spring – miros de primăvară, senzație de primăvară, aspect de primăvară. Le găsești pe toate în acest coș cu trandafiri și alstroemeria. Vestitorul primăverii și al emoțiilor frumoase, care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște.

Cos cu trandafiri si alstroemeria