Dacă florile sunt unul dintre cele mai populare cadouri, acest lucru e și mai valabil în cazul bărbaților.

Fie că vor să facă un gest spontan pentru a surprinde o persoană dragă, fie că planifică din timp o surpriză florală, bărbații dăruiesc cu foarte multe ocazii flori.

Spre deosebire de femei, despre care v-am povestit ce preferințe florale au și ce tipuri de flori aleg să dăruiască, bărbații au alt mod de a alege florile pe care le oferă.

O fi din cauza semnificației romantice sau datorită frumuseții și popularității lor, căci trandafirii sunt cele mai dăruite flori din partea bărbaților. Buchetele cu trandafiri sunt un cadou sigur atunci când sunt dăruite de bărbați.

Dacă femeile preferau buchetele mixte, în culori cât mai multe și pastelate, bărbații aleg buchetele într-o singură culoare. Fie că e un roșu pasional, roz delicat sau intens, alb pur, buchetele de trandafiri într-o singură culoare sunt cea mai populară alegere în rândul bărbaților.

Desigur, asta nu este o regulă și de multe ori bărbații au făcut gesturi surprinzătoare alegând buchete neașteptate. Un lucru e sigur, orice alegere florală ar face, va fi încununată de o reacție sinceră de bucurie din partea celei răsfățate cu flori.