Luna septembrie e atât de bogată în flori frumoase și colorate încât cu greu te vei putea hotărâ atunci când vei dărui flori. Asta dacă nu cumva știi deja care sunt florile potrivite și ce ar trebui să oferi sărbătoriților din luna septembrie. Iar cu asta te ajutăm noi, chiar acum.

Explozia de culoare și de veselie din luna aceasta nici că putea fi materializată mai bine decât în buchete energice, care pur și simplu ne fac să vedem entuziasmul.

Deși vara tocmai a trecut, floarea-soarelui rămâne încă foarte populară la începutul lunii septembrie. Așa că, celor care le place să creadă că astăzi este 38 august, sigur le va plăcea și să ofere sau să primească un buchet care să aibă în componență floarea-soarelui. Echilibrul perfect îl găsești într-un aranjament floral ca acesta: Celebration, numai bun pentru sărbătoriții lunii!

Celebration

În ghiveci sau în buchete, hortensia e întotdeauna o surpriză plăcută. Florile mari și colorate alcătuiesc acel peisaj floral surprinzător care îți taie respirație, întocmai ca un foc de artificii.

Foc de artificii

Nu uităm nici de frezii care alcătuiesc acest buchet de-a dreptul paradisiac. Echilibrul cromatic, simetria texturilor și a miresmelor te trimit direct într-o stare de spirit atât de zen.

Buchet cu frezii

Și, bineînțeles, cireașa de pe tort este chiar floarea lunii septembrie, aster. Despre ea vom vorbi într-un articol viitor. Acum spunem doar atât: este cea mai potrivită floare pentru aniversările din septembrie.

Cos cu aster