Un coș gourmet chiar este un cadou special. Umplut cu bunătăți și prezentat într-o formă cât mai atractivă vizual, coșul gourmet poate fi încadrat în categoria cadourilor deluxe. În câteva cuvinte, coșul gourmet e un cadou simplu, dar niciodată simplist, ba chiar dichisit și cu care sigur poți face o impresie bună.

Ce e și mai interesant este la cât de multe ocazii poți oferi un astfel de dar, efectul său fiind la fel de puternic de fiecare dată: un coș gourmet trimis acasă cuiva care tocmai a ieșit din spital, pentru o proaspătă mămică, pentru aniversarea anilor de căsătorie, a zilei de naștere sau a zilei onomastice, pentru a mulțumi cuiva care ți-a oferit ajutor sau pentru a consolida o relație de business. Indiferent care e cazul, un coș gourmet e o alegere potrivită.

Ce conține coșul gourmet căreia nu îi va putea rezista nimeni? Desigur că și alegerea aceasta depinde de ocazie și de persoana căreia i-l trimitem. Dacă vrei să urezi însănătoșire grabnică, atunci un coș cu cât mai multe fructe și plante sau flori e o idee bună. Pe de altă parte, un coș gourmet oferit ca și cadou corporate trebuie să conțină elemente mai speciale, ca, de exemplu, băuturi (vin sau șampanie), brânzeturi franțuzești fine, ciocolată rafinată și arahide (nuci, alone, caju), toate ambalate într-un mod elegant.

Cos Gourmet cu fructe, branzeturi, ceai  Cos Gourmet cu fructe, ciocolata, ceai

Unui coș gourmet universal nu ar trebui să-i lipsească ciocolata, o băutură alcoolică, câteva fructe și arahide, ceaiuri sau cafea și un mod original de a le ambala pe toate. După caz și după ocazie, se pot adăuga: tort, baloane și jucării de pluș, dulcețuri, snacksuri sărate, produse gourmet (brânzeturi, salamuri etc.).

Cos Gourmet universal

Cum nimic nu e mai frumos decât un cadou personalizat, la Roflora îți poți crea propriul coș gourmet, care să conțină exact acele produse care ți se par mai potrivite. Cu doar câteva click-uri, creezi cadoul perfect. Intră și încearcă!