Fiindcă azi e mare zi de sărbătoare, iar o parte dintre români își aniversează ziua onomastică, de Sfânta Maria Mare (La mulți ani fericiți, să fie!), ne-am pus pe împărtășit secrete despre cum să transmiteți urări celor dragi, într-un mod original.

Sigur vă întrebați și voi cum să-i mai surprindeți, cum să le faceți ziua frumoasă, în așa fel încât să își amintească de ea mult timp de acum încolo.

Rețeta perfectă? O îmbinare de clasic și inovator, de obișnuit și neașteptat, de efemer și nemuritor. Dacă nu v-ați dat seama, vă îndemnăm să oferiți flori, însă nu oricum, ci să le trimiteți direct acasă, la birou sau oriunde s-ar afla sărbătoritul vostru drag.

Emoția intensă de a deschide efectiv ușa unei surprize plăcute și neașteptate, florile proaspete și naturale aranjate special pentru această ocazie, nerăbdarea de a descoperi expeditorul cadoului și mesajul ascuns printre flori, bucuria de a povesti cuiva ”pățania” aceasta extraordinară, plăcerea de a vedea și mirosi zile în șir florile din vază fac din acest gest un mod original de a ura la mulți ani cuiva, iar pentru sărbătorit, transformă o zi obișnuită într-o zi onomastică de amintit.

Pentru cineva care nu a mai primit astfel flori până acum, va fi într-adevăr o surpriză nebănuită pe care nu o va uita curând.  Pentru cineva care a mai primit flori livrate prin curier, va fi ocazia perfectă să-și reamintească emoții de odinioară și să se bucure că le resimte și acum, chiar dacă a mai fost surprins în felul acesta.

Haideți, alegeți buchetul de flori potrivit și noi îl trimitem negreșit și rapid la sărbătoriții zilei!