La ceas de sărbătoare, își fac apariția florile. Fiindcă sunt un cadou perfect pentru zilele onomastice simple, sofisticate, în familie sau cu invitați numeroși, acasă sau în oraș, de orice fel, buchetele de flori și aranjamentele florale îți vor face sărbătoriții fericiți și de Sfântul Dumitru.

Pentru sărbătoriți speciali, flori speciale! Nu exagerăm cu nimic când folosim tocmai acest adjectiv. Și de data aceasta, bogăția și frumusețea naturii împreună cu măiestria și dibăcia specialiștilor florari parteneri Roflora vor face care fiecare buchet să fie spectaculos. Un spectacol al formelor, al texturilor, al culorilor sau al tuturor acestora într-un singur buchet sau aranjament nemaipomenit.

Pentru sărbătorite prețioase, pentru sărbătoriți nepretențioși, pentru sărbătorite mame sau bunici, sau pentru sărbătoriți parteneri de afaceri, am pregătit câte un cadou floral potrivit care va transmite exact mesajul dorit de tine.

Aaaa, să nu uităm nici de sărbătoriții de peste mări și țări, pe care nu îi poți neglija și care se vor bucura și mai tare să primească un cadou din depărtare. Și la aceștia ajungem repede, în doar câteva ore, cu cele mai frumoase și proaspete flori în dar.

Wishes Bouquet - un buchet la fel de frumos ca cele mai aprige dorințe. Flori colorate pentru a sărbători cu veselie și entuziasm. Potrivit pentru domni și pentru doamne.

Buchet cu flori mixte

Garden Club Bouquet - o explozie de culoare care va înveseli sărbătoritul și atmosfera din jur.

Buchet cu flori portocalii

Sweet Memories - dacă vrei ca sărbătoriții tăi să te țină minte, atunci oferă-le acest buchet delicat cu crini, trandafiri și iriși

Buchet Sweet Memories